2013-02-12 14.24.41

Ja Per Morberg borde nog läsa sina inlägg på FB en gång extra nästa gång. Denna statusuppdateringen skrev han igår. Så glöm inte bort o titta på honom ikväll :p

Snön fortsätter att ligga vit här i Tdala. Barnen älskar det och idag skulle Noras avdelning ha Lilla Vasaloppet. Stackars Nora som aldrig ens sett ett par skidor i verkligheten. Men de ska nog gå bra. Får kanske köpa skidor nästa år. Vem vet.

Annars har det blivit mycket tjat om att “Mamma jag vill ha en hund när jag fyller 5 år”. Hur förklarar man för en 4 åring att hon ligger i riskgruppen för att utveckla allergi mot pälsdjur?

Stina är hemma igen. Vi vet inte riktigt vad vi ska göra. Älsklingen känner av sin allergi och Nora i riskgruppen. Men vi älskar henne massor allihop och vill egentligen inget mer än att behålla henne. Men ska man tänka på Noras framtid och Älsklingens problem. Då borde vi verkligen inte behålla henne. Men det är så svårt med henne med för hon är så rädd för andra människor som hon inte känner. Hon är väldigt otrygg för att vara katt. Det har hon alltid varit. Vi måste komma på en lösning helt enkelt.

Annars sitter jag och väntar på att Fia och Johanna ska komma förbi. Vi ska äta lite lunch innan jag går och hämtar barnen. Efter det blir det väl städning här hemma. Det behövs verkligen! Nu när vi äntligen är friska och krya hela familjen utan förkylningar, ont i halsen, hosta! Då är det bäst att passa på =)