godis_frilagd_1175717328_12201969

Japp, jag och älsklingen gjorde en deal igår. Jag vill ju helst gå ner i vikt till bröllopet, men jag får ju inte banta eftersom jag nu är gravid och sen kommer amma (förhoppningsvis). Många säger ju att man går ner av att amma, men det har jag inte märkt något av. Gick ju inte ner nåt alls när jag ammade Nora, snarare tvärtom.. eller iofs jag ammade ju inte henne länge, men jag pumpade i fem månader istället och det borde ju inte vara någon skillnad.

Nu till dealen då. Vi ska inte köpa något godis fram till 1 juli. Vi får äta det, men inte köpa det. Alltså blir vi bjudna på det så är det lugnt att äta. Men jag ska försöka stå emot det med. Kanske äta lite vid påsk bara.

Klarar vi detta båda två så ska vi köpa oss ett Wii som vi båda trånat efter sedan det kom. Klarar inte en av oss det så får den andra 1000kr att köpa precis vad som helst för och den andre får inte ha några invändningar på vad som köps.

Jag ska klara det! och hoppas älsklingen klarar det med för jag vill ha ett Wii ^^