Foto0090

Ja nu tror jag att jag ska vara tillbaka. Näsan är inte riktigt bra än men krafterna har börjat komma tillbaka. Nu kanske man får lite ork till att uppdatera bloggen igen. Jag är ledsen för avbrottet som blev.

Här är ett bevis på att Nora är lik mor sin. Min telefon var ju mitt allt förr. Nu vet jag inte ens vart jag lagt min :p

Nora är rätt söt idag. Springer runt utan blöja och har sina trosor på sig. Än så länge har det inte hänt någon olycka. Se om det kommer någon.

Imorgon ska älsklingen till Mariestad. Han ska ju jobba där några dagar i februari. Han ska dit och presentera sig. Får hoppas att han gör ett bra intryck så kanske han kan få lite mer jobb efteråt. Det var ju faktiskt dem som ringde efter honom. Tjänsten var inte ens utannonserad. Kul när de ringer och kommer ihåg honom =)

På fredag ska vi till Uddevalla och titta på en bröllopsklänning. Tror dock den kommer vara lite liten över bysten. Men den skulle bara kosta 1700 med underkjol så det skadar verkligen inte att åka och titta på den. 1700 får man ju inte ens en hyrklänning för.

Börjar få lite klänningspanik måste jag erkänna. Blev så besviken sist jag var och tittade på klänningar i den butiken som skulle ha så billiga. Nu hade hon bara en billig i rätt storlek. Och den var inte alls fin. De andra hon visade var jättefina. Men men.. 15 mars kanske man kan prova lite klänningar om man mår bra.. en vecka efter snitt.. kan bli tajt.. men vi får se =)

Lördag så är det bröllopsinspirationsdag här i stan. Det ska vi gå på har jag bestämt :) Tror faktiskt älsklingen också vill det lite även om han tycker att vi har såååå låååång tid kvar… killar säger jag bara :p

Åhh jag längtar så till sommaren! Värme, Sol, Bröllop, Barn, Vatten, Stugan ♥