Jag mår bättre idag än vad jag gjorde igår, men jag har fortfarande ingen direkt ork. Älsklingen mår däremot mycket bättre. Han är och hämtar lillgumman, men jag kände att jag inte orkade eller borde hänga med och hämta henne och riskera att bli sämre igen.

Så jag sitter här hemma och funderar på vad man ska göra. Alternativen är inte så många för här orkar jag knappt sitta känner jag. Alternativen som finns är: Ligga i sängen och inte göra nåt för jag orkar inte koncentrera mig på att läsa, sätta sig och titta på nåt dåligt på tv, sätta på en film o glo på den. Det finns två platser att välja på… soffan eller luftmadrassen. Det blir nog film på luftmadrassen framför tvn.

Får strunta i föräldragruppsträffen imorgon. Kan ju inte gå dit och snora ner alla gravida mammor. Det räcker med mig själv.