DSC00654

Japp då är jag nog garanterat större än vad jag var med Nora. Lite nya bristningar har kommit.. eller de kom för rätt länge sen men nu är det mycket mycket längre. Jag tycker det är lite komiskt för bristningarna jag fick när jag väntade Nora kom rätt långt ner men dessa nya bristningar kommer precis över. Skulle jag få barn igen och samma sak skulle hända igen då skulle jag nog få en mage full med brisningar.

Men jag har bestämt mig för att inte bry mig och byta namn på dem till kärlekslinjer istället ;) För kärlek till ens barn kommer man ju alltid att ha och det är ju barnens “fel” att bristningarna uppstod.’

Nora har vart extremt tjurig idag. Älsklingen har vart på skatteverket i Mariestad på eftermiddagen så jag va själv med lillgumman. Först hämtade jag, blivande svärfar och J henne på dagis. Sen gick vi hem till gammelfarmor och fikade och sen hjälpte J o J mig upp med Nora eftersom jag inte får bära henne. 10 minuter ungefär var hon glad efter det sen vet jag inte vad som hände, men inget var bra och gnällig som attan. Mycket värre än vanligt.

Höll på i flera timmar. Jag var rätt slut efter ett tag. Är ju inte van vid att hon är gnällig. Leka hjälpte inte, hjälpa mamma laga mat var inget kul, snubblade gjorde man lite då o då och då blev allt bara ännu värre.

Men efter mycket gnäll, mat, gråt, blöjbyte, byte till nattkläder m.m. så lugnade hon ner sig lite iaf. Jag satte på tvn och det slutade med att vi satt och mös när älsklingen kom hem. Mycket trötta båda två kan jag meddela.