Usch har sovit riktigt dåligt i natt. Vaknat varenda gång jag har vänt mig om och det gör jag ju hur många gånger som helst varje natt.

Har jätteont i bäckenet idag. Har nog inte haft såhär ont under hela graviditeten. Bäckenet som var så bra. Men det är tydligt. Jag kan inte göra något extra egentligen utan att få ont.

En promenad fram och tillbaka till dagis var tydligen för mycket. Iofs bar jag Nora en del igår också när hon var så gnällig. Suck.. vill bli av med smärtan nu. Men vill inte att bebisen ska komma för tidigt för vill helst slippa Neo denna gången!

Är dock lite orolig för att vi hamnar där igen. Bebisen var ju inte så stor på ultraljudet. Iofs sa inte läkaren någonting. Men jag tyckte att den kändes för liten för att vara så långt gången. Nora vägde ju ändå 1360 i vecka 29+1 och nu var jag ju på ultraljud i vecka 30 någonting och den lill* vägde bara 1400 ungefär. Är lite orolig men får hoppas på de bästa bara =)