IMAG1283Idag när jag kom till dagis för att hämta barnen satt Nora med en stor räv i knät. Hon ska få låna hem Mickel Räv över helgen. Räven har fått vara med överallt sen vi kom hem. Hon sov och Mickel skulle självklart också få vara med!

Just nu är det uppvakningstime framför Pippi. Fick väcka båda flickorna idag och tiden bara sprang iväg för jag satt med mitt broderi som jag fått/köpt. Har kommit en bra bit på det nu så det är faktiskt lite kul.

Efter uppvakningen ska vi äta lite och sen gå ut och leka. Bäst att passa på när det inte regnar. När älsklingen kommer hem ska han och barnen en sväng till lekparken. Det har de sett fram emot sedan igår när han lovade det.

IMAG1286Ikväll ska han iväg på bio. 4 killar. Det blir bra. Jag får en lugn kväll hemma. Det blir bra. Imorgon är det redan fredag. Inte klokt. Men denna helgen kommer bli bra. Nästa helg kommer bli bra. Härligt! Jag älskar det!

Fluminlägg detta verkligen. Men det är sådan jag är idag. Kortfattad och flum. Så det kan vara. Hehe!