IMG_3097

Idag när vi åkte till Skövde kläckte Nora helt plötsligt ur sig: “Mamma du är ingen tant. Du är en mamma, bara en mamma!” Sötungen. Men det kändes bra. Hon ser inte sin mamma som en tant i alla fall.

I Skövde var det bara att åka in och åka hem typ. Var och hämtade ett papper på skolan som ska in till A-kassan. Har dessutom lite kul åt A-kassan. Jag har ju varit i kontakt med dem flera gånger ang papper till dem efter att man studerat. Allt för att dubbelkolla så att jag inte missar några papper och får extra lång handläggningstid. Varje gång har jag fått till svar att de bara ska ha Studieintygspappret. När jag läste på pappret såg jag att man skulle fylla i det själv och tyckte det verkade konstigt. Men de (tror det är 3) gångerna som jag pratat med min kontaktperson på A-kassan så har hon sagt att det bara är studieintygspappret som ska in.

Jag vet inte varför jag inte har känt mig nöjd med detta svar, men det är något som har känts fel så gick ut på deras hemsida och efter en del letande så hittade jag det jag sökte. De vill ha in Studieintygspappret PLUS ett intyg från skolan. Suck!

Men skolan var snabb så nu är alla papper äntligen klara att skickas iväg! SKÖNT!
Nu hoppas vi bara på ett positivt resultat därifrån så att pengarna kan börja komma med!