Elinas Norabilder 2008 (18)

Idag fick Nora lämna tillbaka Mickel Räv. Hon saknar honom redan säger hon. Så vi fick göra en kompromiss här hemma. Flodhästen har fått ett namn. Mickel Flodhäst!

Just nu ligger både Mickel Flodhäst och Nora och sover. Men det var svårt att somna för skrutten för hon saknade sin Mickel så mycket. Stackarn <3

Annars har det varit en lugn dag. Barnen har varit på dagis och då passade jag på att ta två cykelturer.

Jobbfronten ser oförändrad ut. Vart lite mindre jobb att söka nu under en period. Blir väl till att ta tag i och ringa runt istället. Se om man kan få något napp på så sätt.

Helgen som var har vi varit i Mullsjö och lagat vår bil. Under tiden älsklingen och Jörgen grejade med bilen gick jag och mamma tillsammans med barnen till simhallen och badade lite. Nikki är livrädd när hon är i vattnet men när det är dags att hoppa från kanten i vattnet då är rädslan som bortblåst. Det är lite konstigt det där.

I söndags tog jag och älsklingen en tripp till Ullared. Det blev ett mycket dyrt kalas. Dubbelt så mycket än jag tänkt att det skulle gå på. Men nu har barnen vinterkläder, älsklingen har nya kläder i sin garderob, jag har nya träningskläder och vi har en lampa över köksbordet som faktiskt är hel!

Nej nu ska vi vika lite tvätt och sen blir det läggdags i alla fall för min del!
Sov gott!