IMG_3127Se om man kan lyckas denna gång då. Det hoppas och vill jag verkligen. Efter att ha gått upp alldeles för mycket i vikt över sommaren så mår jag rätt dåligt över det just nu. Jag mätte nya rekordvikter. Så mycket som jag vägt de senaste har jag aldrig vägt. Så i måndags gick jag på ett matschema. Det har gått helt okej. Men jag har haft svårt att hålla mig borta från mina älskade smörgåsar så det har blivit det som mellanmål två dagar. Men bara sådana dagar då jag har tränat.

I måndags blev det ingen träning men i tis, ons o torsdags har det blivit promenader och cykling. Inga längre sträckor men tillräckligt för att det ska vara bättre än inget. Sammanlagt har de blivit 2328 kcal träning. Haft ett kaloriintag på ca 1500 efter träning varje dag. Det känns bra och det har gett resultat redan. Ska bli spännande vad vågen visar på måndag då det gått en vecka. Det svåraste denna veckan kommer vara imorgon då vi ska fara till Liseberg. Det kommer bli svårt att motstå alla frestelser där.

Har skaffat mig ett konto på matdagboken i alla fall och det är verkligen pepp. Man får ett enormt gensvar av alla medlemmar där och det är jätteskönt. Plus att jag får mina recept därifrån och färdiga inköpslistor. Det underlättar lite såhär i början i alla fall.

Så lite kolhydrater jag har ätit dessa dagar har jag aldrig ätit. Det jag kommer köra minst en vecka max fyra är något som heter Rivstart GI och man äter endast 15 E% kolhydrater. Men för mig har de blivit något mer eftersom jag ätit några smörgåsar.

Nu blir det till att städa igen och när gubben kommer hem ska jag ge mig ut och cykla en stund =)