Heja mig! Två veckor har gått och 4 kg vikt är borta från min kropp. Underbart! Nu är jag under min fd maxvikt också! Halvvägs till första delmålet. Det känns toppen faktiskt.

För två veckor sedan gick jag med i en tävling som jag tänkte: “Aja, jag kan väl vara med på skoj i alla fall”. Har fått första delresultatet nu. Jag ligger TREA! Trea av 42 tävlande. Vaddå sporrande! Nu ångrar jag att jag slöade ihop lite förra veckan och inte motionerade så duktigt. Men maten skötte jag ju hyffsat i alla fall så viktnedgång blev det ju. En bra sådan trots allt. Jag får egentligen inte vara missnöjd.

På onsdag skulle jag egentligen på “Halv åtta hos mig” hemma hos Fia. Men har bestämt mig för att hoppa detta denna gången då jag verkligen vill fokusera på min vikt. Jag ska få siffror som jag är nöjd med denna veckan!

IMG_0110

Så denna veckan blir det att cykla, cykla, cykla! Jag älskar att cykla! Ska försöka få in någon promenad med men usch vad jag tycker det är tråkigt att gå själv. Eller tycker iofs att det är tråkigt att gå överlag. Men med sällskap blir de outhärdligt. Tur jag har min cykel ^^

Får ta o börja på gymmet med egentligen. Så man får lite muskler också.

Men maten funkar suveränt. Inte många saker jag inte gillar. Går efter ett matschema jag fått på Matdagboken. 4 veckor med Kickstart GI. Det är en blandning mellan GI och LCHF. Känns som det passar mig perfekt och jag har fått äta så goda saker som e så simpla att göra.