IMG_3102

Dagarna bara tickar på hela tiden. Inget jobb i sikte än. Tråkigt. Men det är bara att ligga i och söka. Tillslut är det min tur att ha lite tur! Barnens dagisdagar springer förbi. Upp tidigt, iväg till dagis, hem och söka jobb och göra annat, hämta på dagis, vilostund ibland sover båda barnen ibland bara Nikki, mellanmål, lek och stoj tills pappa kommer hem, mat och läggdags.

Sen kommer helgen och alla helger det närmaste både innan idag och efter idag är och har varit uppbokade. Fullt upp hela tiden. Det är nackdelen med vardag. Men samtidigt är det ju roliga saker att göra så ska egentligen inte klaga.

Just nu är Nora och Johan iväg och lämnar Stina. Nu har hon hälsat på klart för denna gången. Tror hon tycker det är helt underbart att komma härifrån då det märks på henne att hon tycker det är jobbigt med barnen. De låter ju inte henne vara plus att det är ljud och stök här hela tiden. Det är hon inte van vid. Så hon hoppas nog verkligen på att det inte blir några mer hundbesök hos gammelmatte och gammelhusse på bra länge!

Igår fick jag även reda på att jul kanske kommer bli en helt fantastisk jul! Blir allt som det verkar då kommer jag vara glad! Förra året bestämde vi att från och med detta året så ska vi fira jul hemma. De som vill får komma och fira med oss. Gamla som unga. Och blir planerna som jag hoppas då kommer några hit som jag inte firat jul med på jag vet inte hur många år! Jag hoppas och håller tummarna!

Så vi får se hur julen blir.