IMAG1281

Det gick fort. Idag ramlade en tid till röntgen in. Jag trodde det skulle ta mycket längre tid. Nu får vi bara hoppas att den visar något. För något är ju fel eftersom jag har så ont emellanåt. Nu har jag iofs inte haft ont på några dagar men jag har ju inte ens gått på halvfart eftersom jag inte mått särskilt bra. Dessutom har jag ju lärt mig vilka ställningar som gör ont.

När jag sitter vid datorn så snarare halvligger jag. I soffan så ligger jag mer än vad jag sitter. Vid köksbordet undviker jag att sitta längre stunder. Böja mig ner gör jag endast när det är akut.

Så nog om det onda! Idag när jag hämtade barnen på dagis fick vi med oss en kamera hem. Vi ska ta kort på syskon, husdjur, föräldrar och huset som man bor i. Lite kul. Var likadant förra året men då skulle man ha med sig kort hemifrån istället. Nu slipper man skriva ut det själv och det passar oss perfekt då vår skrivare börjar ge sig. Måste ta och investera oss i en ny snart.