C360_2012-08-25-12-34-57

Nu börjar detta bli riktigt tröttsamt. Jag har snart varit kanon förkyld en vecka. Har hosta som inte vill ge sig och under helgen har jag haft feber som kommit och gått.

Nora har varit hos mormor o morfar men igår, eller ja i lördags fick Johan åka ner och hämta henne för hon hade blivit sjuk. 39.5 graders feber hade hon när hon kom hem. När kvällen närmade sig började Nikki också bli väldigt hängig. 39.2 grader feber visade hennes temperatur.

Nikkis feber har varit kvar men Noras gick över under natten så hon har varit hyffsat pigg idag. Nikki däremot har varit väldigt trött. Själv har jag vart pigg och trött på samma gång. Vart väldigt yr när jag stått upp men så har jag ju det alltid när jag är kanonförkyld.

Nu hoppas vi på att det försvinner ordentligt och gärna att några arbetsgivare ringer och vill att jag ska komma på anställningsintervju.

Har sökt ett jobb speciellt som jag verkligen hoppas på att få. Dock så är det svårt då de gärna vill ha en som har arbetat med yrket sedan tidigare och som kan hoppa in direkt och ta över när hon som ska sluta slutar. Men vi får se. Det är bara att hålla tummarna på att ingen jättekvalificerad söker jobbet för då har jag nog en chans i alla fall. Jag har i alla fall gjort allt jag kan för att få detta jobbet.

Det är bara en sak kvar att göra. Återkoppla! Men ansökningstiden har inte gått ut ännu så jag måste vänta lite med det. Men hör jag inget så ska jag återkoppla. För detta är verkligen ett jobb jag vet jag skulle gilla. Ett jobb där man aldrig är färdigutvecklad utan måste hela tiden lära sig nya saker. Det skulle passa mig perfekt!