Ja i Fredags fyllde Nora 3 år. Lillgumman är numera storgumman. Nu har hon lämnat den s.k. “koltåldern” som är mellan 1-3 år. Nu har hon kommit till “barnåldern”. 0-1 år är man spädbarn, 1-3 år kolt, 3-5 år barn. Efter det kommer jag inte ihåg längre. Men men…

I fredags hade vi kalas för gumman. Vad paket hon fick… o inga små bara stora. Glad var hon i alla fall och somnade så gott när alla åkt hem.

I lördags for älsklingen iväg till Sunne så jag och barnen packade in oss i bilen och for till Götene och där blev det ännu mera kalas för S hade fått för sig att åka hem bara sådär så hon o F bjöd på tårta och Nora fick paket. Sen gick vi en promenad för att sedan gotta oss i gräset.

Söndagen var ingen rolig dag. Barnen var på krigsstigen båda två. Älsklingen kom hem runt sex. Så det var en lång dag. Men det var skönt att han kom hem.

Igår var det måndag. Älsklingen slutade vid lunch för ha skulle till läkaren. Så vi passade på att ha en mysig familjedag på stan men picknick i stadsträdgården och lite små shopping. Jag införskaffade mig ett årskort på gymmet så dit ska jag iväg alldeles strax. Ville bara uppdatera här lite innan då det var ett tag sen.

Eller uppdaterade i fredags via mobilen men de blev nåt fel och allt försvann och jag orkade inte krångla mer med det.

Ha en bra dag allihop!