Flickorna x3 12 maj

Idag är det valdag här i västragötaland. Först tänkte jag att skita i det. Känns så dåligt att de slarvade så med rösterna så att det måste bli ett omval. Men vi gick dit men jag röstade inte på samma som jag gjorde sist. Men jag höll mig inom samma färg (tror jag iaf)

Annars så har vi städat och donat idag. Vi kom just hem från röstningen och handlingen. Älsklingen och Nora är ute och cyklar och jag och Nikki ska hänga upp tvätten. Hon har blivit riktigt bra på att gå nu. Hon vandrar o vandrar och kollar o utforskar och klättrar och leker med allt hon kommer åt. Det är så mysigt att se henne.

Jag ber om ursäkt om det är lite dålig uppdatering på denna bloggen emellanåt. Men har inte så mycket att skriva egentligen för det mesta jag gör på veckorna handlar om min vikt och det hamnar i viktbloggen. Får väl lägga ut adressen till den om intresset finns…

Igår var jag i alla fall på gymmet klockan tio. Tränade 1½ timme för att sedan upptäcka att jag glömt handduken hemma på sängen där den absolut inte gjorde någon nytta. Så det var bara att ringa efter älsklingen och be honom komma med nycklarna för ingen av oss va hemma och jag hade inte med mina egna.

Sen hem och duscha sen fram på stan igen där jag mötte upp min familj. Jag inhandlade mig en sportbh…välbehövligt! Sen åt vi på The View här i stan. Men min mat var så salt så det var äckligt. Inget skoj så dit går vi nog inte igen. Saknar redan Magnus Gabriel som låg där och hade supergod mat.

Sen tog vi en tripp till Hemkompaniet och ÖoB. Där hittade vi en minikavel till Nora så vi får nog baka i veckan =)

Efter det åkte vi till stugan och där tvättades bilen både in och utvändigt. Så nu hoppas jag inte mamma klagar på den mer. Älsklingen klippte gräset och barnen busade. När kvällen närmade sig åkte vi hem och mös och la oss jättetidigt!

Men nu får jag nog avsluta här för Nikki börjar bli rätt gnällig.. mata o lägga henne tror jag det blir.