Halv sju kom Nora intassande till mig o la sig o sov räv. Skitunge. Men annars e hon superduktig. Vi håller på att vänja av henne nappen. Det går faktiskt bra. Lite skrik på kvällarna sen vi kom hem från stugan men de minskar varje kväll.

Igår var jag o skrev in mig på arbetsförmedlingen idag ska jag dit på möte med min handläggare. En tid jag fick förra gången jag skrev in mig. Men men får se vad hon säger eftersom jag har jobb i två månader i sommar. Ska bli spännande.

Haha Nora e för söt. Jag ligger på mage o uppdaterar mobilen o hon härmar mig. På fredag fyller hon 3 år. Inte klokt vad tiden går snabbt. Mitt lilla bi som de kallade henne på Neo.

Kan inte förhindra att tankarna går tillbaka till för tre år sen. Då låg jag i en sjukhussäng med en blandning av oro o förväntan. Jag hade fått komma till Skövde o allt utom maten kändes bättre än i Göteborg. Jag fick mer besök. Många kom o hälsade på. Det var höjdpunkterna under mina dagar. Det är så länge sen men ändå känns allt så färskt.

Men nu får jag sluta tänka på de o gå upp o göra lite nytta istället. Men har ingen lust för de e så kallt i lägenheten :(

Published with Blogger-droid v1.6.8