Äntligen lite värme känns de som. Det har varit lite varmt de senaste dagarna men ändå har de inte varit varmt. Men idag är de skönt. Nästan för varmt mitt på dagen när jag satt i solen och lä. Men var helt svartklädd också så det påverkar ju såklart. Jag saknar de där 30 graderna. Men de lyser med sin frånvaro. Får se om de blir någon varm sommar eller inte.

Hjördis tycker dock redan att de e varmt och sover mest hela dagarna o jagar flugor ute i kattburen på kvällar/nätterna. Men hon kommer flera gånger om dagen o gosar. Tur för henne att jag jobbar mycket hemifrån.

Nu blir det lite ledigt resten av veckan. Imorgon är det skolavslutning så tog ledigt hela dagen o passade på att ta ledigt även fredagen. Så skönt faktiskt. Behöver lite ledigt nu känner jag. Längtar så till semestern även om vi inte har något planerat.

Nästa helg är det redan midsommar. Hoppas på bra väder så det går att vara ute. Lika stort lotteri varje år.

Dagen har bestått av jobb och lyssnande på politik från riksdagen. Kaos i vår riksdagen igen. Förstår inte hur de orkar faktiskt. Lekstuga känns de som. Men försöker lyssna lite för jag har ingen aning om vad jag ska rösta på i höst. Verkligen ingen aning. Jag brukar veta hur jag ska rösta men nu vet jag verkligen inte. Önskar man kunde plocka lite från varje parti typ.

Just nu lever vi ju i en sån orolig värld. Elpris, inflation, drivmedel…krig…covid…och alla andra vanliga frågor som skjutningarna, sjukvården, skolan… Vart ska man stå i det politiska landskapet?!