Jag o mini tog oss en liten minipromenad och plockade lite blommor. Det är så synd att det är så kort period varje år som det växer blommor som man kan plocka. Älskar Lupiner. Jag vet att det är en invasiv art men jag tycker dem är så fina. Önskar att de fanns hela sommaren. För när de börjar vissna är de allt bra tråkiga.

Imorgon är sista dagen för detta läsåret i skolan för barnen. Torsdag är det skolavslutning. Det är dags för lite sommarlov för dem. Nora särskilt är allt bra trött på skolan nu och det förstår jag. Hon kämpar på bra och gör sitt bästa. Ibland är det synd att det inte syns på betygen så mycket hon faktiskt kämpar men vi är så stolta över att hon orkar hålla i.

Nästa läsår ska Nikki börja med sina betyg. Det ska bli så spännde o se hur hon ligger. Jag har inte riktigt koll på hur hon ligger betygsmässigt men det brukar aldrig vara några direkta åtgärder på utvecklingssamtalen mer än att försöka få upp takten i matten. Hon räknar rätt men långsamt.

Jag har börjat fundera lite på semestern. Jag vet inte riktigt vad jag vill hitta på. Årlig tripp till Hjo är en självklarhet. Men mer då? Jag är inte sugen på att åka jättelångt men ändå hitta på lite saker. Nora smiter iväg till Finland och under den tiden borde vi hitta på nåt kul med Nikki. Men vad? Det är barnet som inte vill lämna Timmersdalas gränser och här i Timmersdala finns det ju inte direkt mycket att hitta på.