Helgen som var så var jag och tjejerna hemma själva. Johan var hos sin bror på spelhelg. Inga tjejer var välkomna. Men helgen blev inte alls som jag planerat. Hade tänkt ha en mysig helg tillsammans med mina tjejer men helgen tillbringades till 95% i soffan. Lördagen hade jag huvudvärk from hell. Jösses säger jag bara. Trodde att huvudet skulle ramla av typ. Sen natten till söndagen så sov jag jättedåligt. Somnade sent och sen väckte Hjördis mig vid ett och ville gosa. Somnade om och sen tjugo över ett ringer telefonen och den som är i andra ändan ropar bara ”Hallå, hallå…hallåå”. Misstänker en felringning. Sen tog det ett tag innan jag somnade om. När jag väl gjorde det var Hjördis gossugen igen. Tror hon väckte mig totalt 5 gånger den natten. Vet inte vad det tog åt henne. Sån var hon när hon var kattunge. Men det var länge sen nu. Men var väl konstigt med att Husse inte var hemma.

Så söndagen blev också mestadels i soffan. Men när älsklingen skulle komma med tåget åkte vi in hela familjen och hämtade honom. Hjördis var också med men hon tyckte inte det var så roligt. Mest otäckt med alla nya ljud. Särskilt från personer med rullväskor och flaggorna som vajade i vinden. De kunde ju kanske få för sig att anfalla henne! Men innan vi for hem så åkte vi till djuraffären. Där tyckte hon det snarare var spännande att få gå runt.

Jag trodde jag skulle kunna sova jättebra natten till idag. Det gjorde jag de första 2 timmarna men så vaknade jag av att jag fick ett sms. Måste börja stänga av ljudet på mobilen om det ska fortsätta såhär. För inte kunde jag somna om. Låg vaken i 2,5 timme innan jag somnade. Så irriterande. Va lite orolig att jag skulle vara trött idag eftersom jag sovit så lite i natt. Men jag har haft mer energi än vanligt. Så passade på att sluta en halvtimme tidigare och började baka macarones med Nikki som hon har tjatat om att hon vill göra. Men tyvärr så mådde hon inget vidare så hon gick och lade sig mitt i och somnade. Men hon uppskattade ändå att jag bakade till henne. 2a gången i mitt liv jag gör macarones.. första gången var 2013. Kan inte påstå att de blev de vackraste. Men de var tydligen goda. Så det var ju det viktiga.

När jag hade städat och diskat upp efter mig så rensade jag 15 liter jordgubbar som älsklingen köpt. Sen kom Johan o Nora hem som hade varit iväg o tränat. Då hade jag varit igång hela tiden sen jag slutade jobbet. Klockan var 19.45. Så glad att jag faktiskt kan vara igång en eftermiddag ibland. Utan att behöva vila. Men det är klart. Jag vilade ju hela helgen. Hoppas jag klarar mig från bakslag imorgon. Risken är dock väldigt stor att jag kommer vara helt slut. Dels med så lite sömn i kroppen samt kanske kört på lite för mycket idag.

Men nu njuter jag av att jag haft en effektiv eftermiddag!