Skolavslutning x 2 dagen till ära. Först i Bergs kyrka för Nikki och sedan Billigehov för Nora. Skolavslutningar ska vara i kyrkan. Det är så mysigt. Nikkis skolavslutning hann knappt börja förrän mina ögon börjar rinna. De sjöng Timmersdalas skolas sång om hur man kan se sig som en pusselbit och alla har någon som passar medan det finns de som inte passar ihop. I Nikkis klass finns det en tjej från Ukraina och det finns en annan tjej som inte bor hos sina föräldrar och tankarna började vandra under sången om alla barn som kanske inte känner samma glädje som majoriteten av barnen gör på en skolavslutning. De som kanske inte har båda sina föräldrar vid liv, de som kanske inte har några föräldrar där och mycket mer for i mitt huvud. Jag kunde verkligen inte hålla tårarna inne. Stackars dessa barn. Jag lider verkligen med dem.

När jag berättade detta för Nikki i bilen påväg därifrån tyckte hon mest att mamma du är ju konstig. Det är ju glädjens dag så tänk på alla som är glada istället.

När skolavslutningen i Berg var klar for vi raka vägen till Skövde och Billingehov. Vi var tidiga men fick komma in direkt så vi fick bra platser uppe på läktaren. Jösses vad folk det blev sen. F-9 hade skolavslutning samtidigt. De yngre klasserna sjöng och sen sjöng några från Profilval musik. De var jätteduktiga! Det var en bra skolavslutning på Billingehov också men jag föredrar en liten gemytlig skolavslutning i Kyrkan.

Efter skolavslutningen for vi in till Skövde för att äta o fira lite. Först hade vi tänkt Den lilla krogen, men det dög inte till damerna så då tänkte vi Rådhuscafét istället. Men när vi stod i kön hörde vi att det skulle ta en timme att få maten. Så länge ville vi inte stå så vi gick till Subway efter barnens önskemål o köpte mat till dem och till mig o Johan blev det en Kalvbowl. Vi satte oss i solen på torget och åt. Jättemysigt!

Innan vi for hem så blev det även glass på Jennys Gelato Café för barnen och varsin Cappuccino till oss vuxna. Supergott!