Ja jösses säger jag bara. Skolavslutning i torsdags och sen gick vi upp tidigt i fredags o for till de stora gula varuhuset. Det blev lite för mycket för mig. Men det hade nog endast en Ullaredstripp också blivit. Men jag blev tröttare än vad jag trodde att jag skulle bli. Tänkte att det skulle vara som när vi var på Liseberg. Trött en dag och sen vara bra. Men nope. Jag har varit jättetrött ända sedan vi var iväg. Men samtidigt har jag sovit dåligt på nätterna. Somnar sent eller vaknar extremt tidigt. I måndags vaknade jag 3.52 och kunde inte somna om. Det är lite onödigt när jag är trött i kroppen och behöver sova.

Men det blir väl en ond spiral antar jag. Jag är trött o vilar vilket leder till att kroppen inte sysselsätts och då sover man ju sämre. Borde börja träna igen. Nu var det ett tag igen. Jag tycker ju om att träna. Men jag har inte motivationen. Jag vill dock ha motivationen men blir så svårt när jag samtidigt hela tiden är trött.

Tillbaka till i fredags. 4:45 svängde bilen ut ur Timmersdala och 3 timmar senare var vi framme. Jag hade förberett mig på massa folk men det var helt okej faktiskt. Ingen trängsel och luftigt i de flesta gångarna. Kan verkligen inte klaga att det var för mycket folk. Vi fick tag på det mesta vi skulle ha och lite till som alltid men inte överdrivet mycket onödigt. Vi var dessutom klara rätt tidigt. Så både jag och Älsklingen var förvånade när vi nästan var hemma den tid vi trodde vi skulle åka ifrån Ullared.

Imorgon är det halvdag på jobbet. Så skönt. Jag längtar efter lite ledighet. Jag är så redo för semester egentligen. Men det är denna veckan och 2 hela veckor till sen är det äntligen semester. Det som känns lite tråkigt är att Nora smiter iväg med mormor o morfar och ska vara borta alldeles för länge. Men de kommer nog få det roligt. De ska åka till Finland och ha roligt. Jag är lite avundsjuk. Jag hade gärna hängt med. Men innan de åker så ska Nora o Johan på Törebodafestivalen. Jag får stanna hemma i år för Nikki vägrar att gå. Kanske är det iofs lika bra så slipper jag bli så extremt trött som 3 dagars festival skulle resultera i. Men jag hade gärna sett The Ark, Magnus Uggla och GES samt några till såklart!