2013-01-30 14.26.25 2013-01-30 14.27.57

Det första mina barn säger varje dag är “Vi vill inte sova, vi är inte trötta”. Jag säger att okej ni behöver inte sova men ni kan väl läsa lite så att ni får lite vila. Resultatet som brukar ske ser ni på bilderna här ovanför. Nejdå, de är inte trötta. De somnar aldrig när vi kommer hem från dagis *ironi*. De har nu sovit i 1,5 timme. Dags att väcka dem snart så de somnar ikväll.

Tandläkarbesöket igår gick som förväntat. Men klart man är lite nervös. Man får liksom en liten dom om man är bra med sina barns munhygien eller ej. Behöver i och för sig inte vara nervös det vet jag ju. Men dum som man är så är man det. Domen blev i alla fall att Nora har MYCKET fina tänder. De är jättevita och ser perfekta ut. Tandläkaren tyckte det var bra att vi endast hade lördagsgodis och sällan fikade och drack läsk, saft och juice.

Egentligen skulle de röntga Noras tänder men med facit i hand behövdes inte det då hennes tänder såg så fina ut och med hennes matvanor så skjuter vi på det ett år. Känns bra! Dock så var det som jag misstänkt. Nora kommer med stor sannolikhet att få tandställning. Som det ser ut nu så är hennes överkäke för liten jämfört med underkäken. Precis som vi har i släkten. Jag hade det, mamma hade det och fler har haft det längre bak i tiden.

Så vår uppgift är att bestämma vart vi vill gå. Om vi vill fortsätta i Lidköping eller om vi ska flytta oss till Skövde. Rent spontant känner jag att jag vill vara kvar i Lidköping då vi är kanonnöjda med Folktandvården där. Men ej i Skövde. Dock kommer ju tandställning och sånt vara på tandregleringen. Men tandregleringen i Lidköping har också varit bra de få gånger jag vart där. Och flyttar vi tandregleringen så kommer vi behöva flytta folktandvården med. Jobbiga val!