Idag ska Nora till tandläkaren. Hon e spänd men mest nyfiken på vad som ska göras. Minns jag rätt så Är det en undersökning pga vårt syndrom. Men kan lika gärna vara en vanlig. De märker vi. Stackarn kommer säkert få tandställning när hon blir Äldre. Hennes bett ser ut att vara snett. Underbett också. Får hoppas hon slipper tandställning så länge som jag hade… 9 År.. Men innan jag började sa de 1,5-2 År. De blev lite skillnad. Inte ens på studenten slapp jag tandställningen. De e lite tråkigt. Men samtidigt hade jag tandställning nästan hela skoltiden så om man tänker så ska ju självklart tandställningen vara där med :p

Satt o skulle greja med min nya mobil förut. DÅ ser jag att det Är en repa i displayen. Riktigt tråkigt så ska Åka in till Phonehouse o se om de kan göra nåt Åt de. De e ju inte särskilt kul med en repa i en ny mobil. Visserligen e den inte stor. Men i alla fall!