IMG_0314

Igår var det lördag och en helt perfekt dag. Dagen började med bak och städning. Nu skulle jag och Nikki testa oss på att göra en LCHF Morotskaka. Den blev helt okej men fick i lite för mycket lime i frostingen. Det kändes däremot inte att det inte var nåt socker/sötningsmedel och det är ju positivt!

När vi bakat och städat klart fixade vi mat och monterade ihop vårt nya trädgårdsbord och satte oss ute och åt lunch. Supermysigt <3

När vi nästan ätit klart så kom Tove, Micke och Elina. Vi åt upp och barnen lekte lite ute innan vi gick in och fikade. Tiden sprang iväg som vanligt och dagen var riktigt trevlig. Vi gick på en liten promenad bort till deras nya hus. Vilken fint hus! Mycket brunt men det kommer bli kanonfint när de har målat och donat =)

På vägen hem så gick vi förbi dagis och barnen lekte en stund på gården medan vi vuxna pratade om allt mellan himmel och jord.

Klockan sprang på och det hade blivit kväll och dags för våra små att lägga oss så Tove, Micke och Elina åkte hem. Tack för en riktig toppendag <3

Det ska bli riktigt roligt att de snart ska flytta ut hit! Jag längtar <3