IMG_0205Jag längtar tillbaka. Jag älskar att vara i Finland det är verkligen mitt land. På ett konstigt vänster kändes det som att komma hem då vi var där. Det var så längesen jag pratade finska så jag var ju självklart lite ringrostig. Men det gick rätt bra ändå.

Vi var över på en kryssning för ett tag sedan. Jag, älsklingen, Fia o Jacob. Riktigt trevligt. Men det märktes väl att barnen inte var med för jag blev väldigt lätt rastlös. Inte hade jag någon ro att ligga i hytten och slöa så jag drog med mig älsklingen ut på däck istället. Det var ju sånt härligt väder och sitta inne då är inte min grej. Inte när man är iväg i alla fall.

Dagen i Helsingfors gick fort. Vi var vid katedralen och jag vill fortfarande gifta mig där. Tänk vad mäktigt. Men det är ju något jag aldrig kommer göra. Dels är jag gift redan och för att den ska va sitt rätta jag så måste man ha ett STOOORT bröllop för den var gigantisk inuti och ett stort bröllop är inget för mig.

I Helsingfors köpte jag min efterlängtade munk som jag dreglat efter sedan jag började tänka på dem i oktober. Sen köpte jag mintglass. Det var inte originalet då det var chokladsås i också men det smakade mintglass i alla fall. Äkta mintglass! <3 Mitt hjärta smälte och lyckan var total!

På båtresan hem vilade Jacob i hytten och vi andra gick och badade i poolerna. Det var riktigt gott. Så gott så att Johan tom somnade i dem! Haha sötnöt <3

Hemma i Sthlm åkte vi på en sightseeingtur som tog oss runt under en och en halvtimme. Efter den var jag sjukt hungrig och blev irriterad på mitt sällskap som bara skulle vela så jag gick iväg själv för att äta för jag behövde mat direkt för att inte bryta ihop totalt. Så jag gick till det stället jag visste låg nära, hade god mat till bra pris. Vapiano. De andra tre kom också bort sen. Nackdelen med Vapiano är att det tar tid att få mat. Men det var okej. Efter maten gick jag och älsklingen på en egen promenad då jag inte hade ro att sitta still. Det verkligen kröp i benen på mig.

Hemma i Skövde regnade det. Inte alls kul men det hade varit bra dagar med kanonväder så det gjorde inte särskilt mycket.