hämta

Igår var jag och Ica iväg och testade Bodyvive för första gången. Jag trodde inte att det skulle vara särskilt jobbigt och särskilt inte när vi kom dit och såg att det var vi och massa tanter typ. Men vi körde på och vad svettig jag var efter passet. Det var bra mycket jobbigare än vad jag trodde de skulle vara. Det var inget svårt och man kunde lätt hänga med trots att man var ny.

Hela kroppen kördes igenom och man använde boll, gummiband och matta. Det var helt klart ett pass man kan tänka sig att gå på igen. Såhär dagen efter så har jag sjuk träningsvärk i bröstmusklerna och så har jag lite i ryggen.

Det är gott att få lite träningsvärk för då känner man sig duktig =) Längtar redan till nästa gång vi sak träna. Det har vart lite motigt att gå dit denna veckan men det har vart så skönt efter så det är därför man längtar tillbaka hela tiden. Dock borde jag ta de lite lugnt då jag har haft lite ont i halsen sen i söndags som inte riktigt vill gå över. Kommer på morgonen och kvällen men inget på dagen. Så några eller någon dags vila gör ingenting egentligen.