20130612_183959

Dagarna springer verkligen förbi. Mitten av juni?! Vart tar tiden vägen! Jag får panik. Sommaren kommer vara förbi i ett nafs. Jag vill inte det. Jag vill att tiden ska gå långsammare!

Denna dagen har vart lugn. Barnen är trötta från igår då vi var och firade Bitta som fyllde 25. Vi var hemma kvart över åtta-halv nio. Väldigt sent för våra barn. Hemma hos Bitta och Robban gick det bra men såfort vi kom in i trapphuset här hemma så bröt de ihop båda två. Tröttheten kom från ingenstans och ingen av flickorna var särskilt medgörlig. De ville inte byta om, de ville inte borsta tänderna, de ville inte sova. De ville ingenting.

När de äntligen var i säng så somnade de på mindre än fem minuter båda två och i morse fick jag väcka dem vid 7.20 för det var dags för dagis. Vet inte när det hände sist. Riktigt länge sen.

När de kom hem från dagis var de väldigt trötta båda två så de fick sova middag. Riktigt välbehövligt och jag fick väcka båda två för annars hade de nog sovit bort hela eftermiddagen.

Innan pappan i huset kom så hann vi med att titta på ett Biggest Loser avsnitt, platta håret på barnen och cykla lite. Nu tittar de på lite barnprogram innan det är dags att sova <3