Att få flickorna att vilja vara ute är inte lätt. De vill hela tiden gå in och leka så min kreativitet sätts verkligen på prov. De vill ha nåt nytt att leka med hela tiden annars vill de gå in och leka. Jag vill vara ute i det fina vädret och njuta. Man vet ju aldrig hur länge vi har lyxen att ha sol och lite värme. Skulle inte förvåna mig om vi snart har regn och kyla här igen. Skulle dock vara roligt med lite mer värme så man kan ta upp den stora poolen. Men det lär dröja innan den får komma fram om den ens får komma fram i år. Det känns lite hopplöst måste jag erkänna.

Barnen cyklade en sväng förut i alla fall. Då fick vi besök av en kråkunge. Säkerligen fått komma ut ur boet idag för den kunde inte riktigt flyga. När barnen cyklat klart så råka de komma för nära kråkungen och den blev rädd och försökte flyga iväg. Dock gick det inte så bra då den flög rakt in i grannens staket och kraschlandade i buskarna. Där satt den sen en timme och såg vimmelkantig ut. Jag vet faktiskt inte vart den tog vägen sen utan helt plötsligt var den bara borta. Jag hoppas den piggnade till och hittade hem till sin mamma!

2013-06-10 15.52.02

Nu springer barnen runt och leker. De väntar på att pappa ska komma hem för då har jag lovat dem att de ska få gå in. Ja, mina barn är inte som andra barn. Det kan jag verkligen inte påstå. Barn brukar ju vilja vara ute och leka. De har dessutom varsina hinkar med vatten som de får leka med men det är inte särskilt intressant.

2013-06-10 14.21.19