1002

Jag satt och tänkte att vad skönt det skulle vara att ha ett par trädgårdsmöbler ute. Ett stort bord med stolar. Jag ringde mamma och frågade om hon kände någon som har några till salu. Hon visste ett par men de stolarna var väldigt låga och dynorna var väldigt höga och klumpiga. Jag blev ju inte jättesugen på dem kan jag erkänna. Men så under tiden vi pratade så gick jag in på Jysk hemsida. Hittade en grupp till ett helt okej pris. Ungefär det jag ville ge för ett bord med fyra stolar. Känner verkligen inte för att ge runt 3-4000 som många grupper kostar.

Jag pratar vidare med mamma men hon tycker i alla fall vi ska åka in direkt för att titta på dem jag hittat. Är de inte bra så kanske det finns andra eller så kanske det skulle finnas någon annanstans. Sagt och gjort. Klär på barnen och packar extra kläder. Sätter oss i bilen och åker in till Skövde.

Hittar möbelsetet med en gång. Provsitter och barnen är överlyckliga för sådana här roliga stolar vill de ha som man kan sitta i och ligga i. Tokungar! Men det tog inte lång tid förrän jag och älsklingen bestämt oss och vi gick in för att köpa dem. Dock fanns de inte hemma men var beställda så expediten undrade om vi ville reservera ett par. Gärna sa vi så förhoppningsvis får vi vårt bord och stolar i mitten av nästa vecka!

När vi sen kom hem badade barnen lite och när vi sitter där och har det gött så svänger en bekant bil förbi. Tove, Micke och Elina har vart och tittat på sitt hus och kom förbi oss en sväng och pratade lite. Lika trevligt som sist <3

Nu tänkte jag krypa ner i soffan och titta på ett avsnitt av Revenge!