2013-06-08 20.13.06

Kvart över sju sov barnen som två stockar. En helkväll för oss själva var inte helt fel faktiskt. Vi började med att sätta oss ute och njuta av det fina vädret och åt jordgubbar och chilinötter. Sjukt gott! Årets första svenska jordgubbar är alltid speciellt. Vi satt ute en stund innan vi bestämde oss för att gå in och titta på en film. Det blev nämligen rätt så kallt så fort solen gick ner. Älsklingen fick den fina äran att välja film. Ett val jag verkligen ångrar idag!

   2013-06-08 20.13.49                   2013-06-08 20.14.54

Han valde att vi skulle se filmen 127 timmar. Den handlade om en bergsklättrare som fastnade mellan två klippor. En sten trillade ner när han hoppade ner där och stenen fastnade mellan hans arm och ena klippan så han satt helt fast.

Hela filmen fick man se hur han satt fast där och försökte ta sig loss. Det hände alltså inte särskilt mycket under de 1½ timmarna som filmen höll på. Hemsk film, men inget för mig. Det hände alldeles för lite! Nästa gång blir det jag som väljer film =)

Idag har jag redan vart och tränat en timme på gymmet. Nu väntar vi på att maten ska bli klar i ugnen så vi kan äta. I eftermiddag blir det att åka iväg och göra nåt kul med barnen om vädret håller i sig. De vill åka till en sjö säger de. Se om de får sin vilja igenom ^^

Hoppas ni har en bra dag därute!