Eftersom jag ligger efter så med uppdateringarna så kommer allt hamna lite blandat när det gäller tid. Alla sena uppdateringar beror på att jag inte har haft så stor lust att blogga då de tråkiga nyheterna var att min mormor åkt in på sjukhus och var i väldigt dåligt skick. Nu har hon repat sig och mår lite bättre och jag har fått tänka och fundera och mest bli beredd på det värsta som kan hända. Hon är ju trotsallt 90 år om 1½ månad. Hon har levt ett liv hon är nöjd med och hon har fått vara med om väldigt mycket under sitt liv! Jag älskar henne massor men jag har insett att snart är det dags att säga hejdå. Vare sig jag vill eller ej. Men jag vet att hon kommer ha det bra när den dagen kommer och jag hoppas att hon får återförenas med morfar <3

Nog med tråkigheter nu. Jag börjar gråta snart annars och det vill jag inte!

Nationaldagen. 6 juni. Ingen dag jag firat något speciellt någonsin. Jag tyckte det var mysigt förr när man gick i skolan och man samlades på skolgården, hissade flaggan och sjöng nationalsången. Det är något mina barn aldrig kommer att få uppleva och det är lite synd tycker jag.

2013-06-06 15.29.54Vi firade alltså inget speciellt i år. Förmiddagen tillbringades med att städa och jag och barnen bakade en ny kladdkaka som är tillåten när man äter LCHF och vi bakade bullar. När städningen var klar gick vi ut och barnen fick bada i sin lilla mini pool. De tyckte det var superkul och deras barbiedockor var med och badade.

När barnen badat en bra stund så svängde en bil upp och parkerade utanför oss. Det var Tove, Micke och Elina som kom. Barnen var riktigt spända och blev rätt blyga till en början. Men inte konstigt för de hade väntat och var riktigt nyfikna på detta besöket.

Jag och Johan trodde de skulle stanna några timmar. Men det blev några fler än så =) Tiden sprang iväg och vi hade riktigt trevligt. Inte kändes det stelt eller nåt som det kan göra när man träffar någon första gången. I juli ska de flytta till Timmersdala och det tycker vi ska bli riktigt kul! Hoppas de kommer att trivas lika bra som vi gör =)

Tack för ett riktigt trevligt besök! Det får vi göra om snart igen =)