Igår åkte vi ner till mamma och Jörgen. Egentligen skulle vi till Borås Djurpark hade vi tänkt men då Jörgen skulle få besök av glasmästaren så kunde inte han och mamma hänga med så vi skippade det hela och for ner till Mullsjö istället. Där hade vi det allmänt trevligt. Klockan bara sprang förbi. Barnen badade ute i poolen. Vi var och handla och till kvällen grillade vi.

Jag satte mig och gjorde en hemmagjord coleslaw. Kan ju tala om att det kommer jag att göra fler gånger för den blev riktigt god. Kvällen försvann lika fort som dagen hade gjort och vi gick och la oss.

Halv åtta vaknar jag av att barnen tjattrar i ett med varandra. Jag går upp på toa och somnar om när jag kommer ner igen. Tio i nio väcker mamma mig och Johan. Johan går upp men jag råkar somna om igen och vaknar vid kvart över nio. Vad skönt det var med sovmorgon.

Dagen har flutit på bra den med. Först så var vi nere hos mamma och barnen lekte ute och jag satt och tittade på dem och Johan grejade med Jörgens dator. Sen åkte vi upp till morfar. Där fick barnen diska sina leksaker ute och det var riktigt poppis. Jörgen tittade på vår ena bildörr som krånglat i över ett år men nu kunde man inte hissa ner fönstret heller. Det visade sig att en kabel var sönder så han fixade det. Sen åt vi och sen satte vi oss i bilen för att åka hem.

Väl hemma var det meningen att vi skulle åka ut till Torsö för spelkväll men tydligen hade planerna ändrats. Dessutom skulle det grillas och det hade vi ingen aning om heller och vi hade ju precis ätit. Jag är fortfarande mätt om man säger så. Råka äta lite för mycket.

Men i alla fall. Då barnen var trötta (Nora på världens trotshumör) och vi skulle vara på ett ställe där barnen inte känner sig hemma så kände vi att vi inte kunde göra så mot våra små då de behöver sova tidigt idag. På ett ställe de inte sovit på innan har de alltid svårt att slappna av och det är ju inget konstigt med det. Nu ligger de i alla fall i sina sängar båda två och är på väg att somna!

Tråkigt bara att vi inte kunde vara med på spelkvällen. Vi erbjöd oss att vi kunde vara här men planerna gick tydligen inte att ändra så jag och Älsklingen får en myskväll för oss själva. Men det är inget fel med det heller =)

3BLg4r-Sa7QtuOcJwPiGnvI66ULjHPzGpNDIgwd3uYo
Nora och Nikki fick dessutom vara med när morfar skulle köra på sin minigrävare på kärran. Det var mycket spännande kan jag meddela!