2013-06-16 12.54.11

Kan du gissa vem som är vem?

Idag har vi varit på Karlssons i Mariestad. Vi skulle åka dit och köpa en pool till barnen som är lite större än den de har nu och mindre än vår stora pool. Det blev en pool mitt emellan som det får plats 417 liter i så det blir perfekt!

När jag var i Ullared i våras fick jag en beställning på en grön och en blå onepiece/jumpsuit av barnen men det fanns inga där då. Men det hittade vi på Karlssons till nedsatt pris. Perfekt! Så nu har barnen varsina nya egna i favoritfärgerna.

Vi hade tänkt att gå ut och gå i Mariestad med men det var väldigt mysko väder och hade precis ösregnat när vi kom ut från affären. Sen började det även bli dags för mat så vi bestämde oss för att åka hem istället.

Vi åt och sen har vi vilat hela familjen. Jag ska snart börja göra mig iordning för att åka och träna. Ska bli skönt för jag är något extremt trött idag så då är det alltid skönt att få röra lite på sig.

 

2013-06-16 12.53.46

Gissade du rätt? =)