Igår var ju vi på Karlssons och köpte en pool. Enda sedan dess har det varit tjat tjat o tjat om att få bada i poolen. Efter middagsvilan fick de äntligen sin vilja igenom. Vi plockade med oss saker ut och satte upp poolen. Riktigt smidig att sätta upp. Det var bara att blåsa upp den översta ringen och sen fylla upp med vatten. Barnen tyckte det tog en evig tid. De satt och suckade, sprang och suckade och stod och suckade. Tillslut blev det äntligen dags att bada!

Nikki ville gärna springa i och ur poolen hela tiden så det fick man sätta stopp för. Annars hade de ju fått bada mer i gräs än vatten för gräset är nyklippt.

När de badat en timme gick fick de gå upp och jag sprang in och fixade mellanmål. Smörgås och morotskaka. Riktigt poppis mellanmål måste jag säga =p

Sen i och bada igen och nu badar Nora själv medan Nikki passar på att gunga för hon tyckte det blev kallt i badet. Ska bli spännande att se när man får upp Nora. Hon är precis som jag. Ett vattendjur. Hon kan ligga och plaska och simma i flera timmar i vattnet. Vi kommer få kul i Egypten hon jag. Nikki och Pappa får hitta på saker eftersom de blir så rastlösa så får jag och Nora utforska vattenvärlden!

2013-06-17 14.19.24     2013-06-17 14.44.06

2013-06-17 15.47.08