2013-07-05 05.16.13

Då har man gjort sin första arbetsdag på mycket länge. Den gick kanonbra och tiden bara sprang iväg. Det är mycket nytt men inget som är överdrivet svårt så det känns helt okej. Det bästa av allt…vad motion jag kommer få de veckor jag arbetar! Är hur trött som helst i mina ben nu. Det känns som om att jag har varit på världens träningspass.

Jag är inte riktigt van att röra mig så mycket som jag gjort idag. Men jag ser det verkligen inte som något negativt snarare tvärtom!

Cyklat, gått, städat och donat. Det är vad jag har gjort idag. Det var faktiskt roligare än vad jag trodde det skulle vara. Jag förstår de som säger att Campingen är det bästa stället att vara på!

När klockan ringde i morse kan jag inte påstå att jag var särskilt pigg. Men en positiv sak! Förkylningen var borta! Inget ont i halsen och knappt en näsa som rann. Härligt! Nu är det dags att ta tag i träningen igen som fått vila denna veckan eftersom jag inte känt mig 100. Vet dock inte hur jag ska få in någon träning för imorgon jobbar jag och när jag slutar är gymmet stängt. Söndag så ska vi iväg till Ikea och handla saker som vi ska ha till att bygga Noras säng. Så vet inte när vi är hemma därifrån. Det får väl bli att träna på måndag istället kanske. Får kanske ta en helt ledig vecka…

Jag får ju träning på jobbet i alla fall! Alltid något =D