Ja inte har det varit mycket aktivitet här inte. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt! Men har inte orkat ta mig för att skriva här om jag ska vara riktigt ärlig. Har jobbat och njutit av vår härliga svenska sommar mest faktiskt. Mycket dator tid har det inte blivit. Har inte ens rapporterat in min vikt på den sida som jag har för att se till att det går åt rätt håll ;)

Jobbet går kanonbra. Jag hade mitt medarbetarsamtal förra veckan och de hade inget negativt att säga om mig. Allt var bra och jag skulle fortsätta precis så som jag gör =) Det var mycket kul att höra att de är så nöjda med mig!

Efter/Innan jobbet försöker vi vara ute och njuta av det fina vädret så  mycket som möjligt. Vi har varit på stranden flera gånger och barnen har badat, plaskat och byggt sandslott.

2013-07-23 16.41.35

Det är riktigt skönt i vattnet faktiskt så det är lite synd att vi inte kan bada varje dag. Fisk som jag är. Men jag är inte ensam numera för Nora är faktiskt värre än vad jag är!

Annars försöker jag få in träningen så ofta som det hinns med. Går lite sisådär. Det är lite jobbigt att få det att klaffa med oregelbundna arbetstider måste jag säga. Men några träningstillfällen har det allt blivit =)

En annan sak som även tagit mycket tid det är Noras rum. Hon har nämligen fått ett helt nytt rum =) Vi är så nöjda alla i familjen. Det blev riktigt bra! Mycket bättre än vad vi trodde. Det bästa av allt är att Nora är så stolt och nöjd över sitt nya rum!