2013-07-02 14.27.26

Igår fick älsklingen sluta tidigt och då passade vi på att åka till Skara Sommarland med barnen. De vill ju åka till mammas jobb och titta. Det har varit ett evigt tjat om detta sedan de fick reda på att jag skulle jobba där. Än har jag inte börjat men på fredag börjar allvaret.

Barnen var supernöjda efter dagen. Nora var lite besviken för hon är ca 1 cm kort för att få åka allt som Nikki får åka. Det är verkligen synd. Hur förklarar man för en 5 åring att hennes lillasyster får åka men inte hon själv.

Men vi hittade lite attraktioner som passade Nora också. Paddorna som de kallade denna attraktionen här ovan var nog lite av en favorit från bådas sida.

Det fanns två nackdelar igår. Vädret var kallt och grått och när vi blev hungriga så fanns det inte mycket alternativ för oss att äta. Så vi skippade allt och åt massa kolhydrater vilket har resulterat i konstig mage, huvudvärk och nedstämdhet. Jag är egentligen rätt fascinerad över hur kroppen reagerar.

Men trots kallt väder och lite regn emellanåt så hade vi en toppendag. Vi avslutade hela dagen med att åka tåget runt och det tyckte ju barnen var superspännande. Men vad saker vi hade missat tyckte dem! Som tur är så har vi ju inte långt dit så vi ska snart åka dit igen! Ni får tjoa till om ni vill haka på =)

2013-07-02 15.50.27