IMG_7732

2013-06-04 15.26.35

Jag kan verkligen inte sluta förundras över så mycket som händer på ett år när man har barn. Tiden går så fort så man inte hänger med. Jag vet inte hur många gånger jag har skrivit det de sista. På dessa bilder har det gått ca 11 månader. För ett år sedan var Nikki mini. Idag är hon inte så liten längre. Hon har blivit en stor flicka som hon säger själv. Även Nora har börjat få ett mer barnansikte än bebisansikte. Eller ja, ni fattar hoppas jag. Jag tycker det är fascinerande att se. Jag tycker det är kul att jämföra bilder.

Hur har dagen varit annars då. Sådär måste jag säga. På eftermiddagen började jag må väldigt konstigt. Jag skulle egentligen iväg och träna men fick ställa in för då mådde jag verkligen inget bra. Troligtvis var det för att jag ätit för dåligt under dagen för efter jag ätit kvällsmat och druckit lakritskaffe (som va så ljuvligt gott) så mår jag mycket bättre. Skönt det för jag vill verkligen inte bli sjuk nu när jag snart ska börja jobba!

Annars har vi haft en superlugn dag här hemma. Det har varit skönt och välbehövligt. Barnen har behövt få ha de lite lugnt. Nikki har inte heller varit riktigt piggelin. Men nya tag i morgon hoppas vi!