2013-07-01 08.43.40

Mina busungar startade tidigt idag. Som tur var vaknade även jag tidigt. Just nu leker de med sina dockor, ballonger och hopprep. Jag vet inte riktigt vad de tänkt göra med dessa saker. Det återstår att se helt enkelt.

Innan leken satte igång idag så fick Nora lov att spela lite. Hennes trogna lillasyster satt självklart bredvid och tittade på. De har så kul tillsammans när Nora spelar. Nikki är lite avundsjuk för hon vill också spela. Men jag och älsklingen har sagt att hon får vänta något år till. Nora fick ju vänta till hon blev fem innan hon fick börja spela på datorn. Jag tycker inte de har något att göra vid den innan. Då är det bättre de leker. På mobilerna får de spela båda två. Men då är det med övervakning av mig eller Johan.

Det ser ut som att det kommer bli fint väder idag. Jag har lovat lite lek i lekparken senare sen. De älskar att vara där och leka och det är ju bra.

Nu är det sista veckan älsklingen jobbar och sista veckan jag är “ledig” innan jag börjar jobba på fredag. Är lite nervös men det ska nog gå bra!