20130528_065603-kdcollage

Idag när Nikki vaknade var hon på ett väldigt bra humör. Det är sällan hon är det mot mig för det brukar bara vara pappa som duger. Men idag passade jag på att ha mamma o Nikkistund. Vi tittade på barnprogram och vi lekte modell. Nikki tyckte det var jätteroligt att göra grimaser och det var bäst att passa på att ta kort när man fick för annars vill hon ju aldrig vara med på kort.

Sen blev det bråttom att väcka Nora och ge oss av till dagis. Det blev minst sagt lite stressigt. Men så är det när man har mysstunder på morgonen.

Nikki var svårlämnad idag igen. Hon är så blyg numera. Vet inte vad som tagit åt henne. Hon skulle klättra och klänga sig fast vid mig. I eftermiddag blir det väl dock samma visa som vanligt att hon inte vill med hem istället. Lite frustrerande det där. Nora däremot hon springer in glatt och kommer glatt med hem igen. Enkla lämningar och hämtningar det gillas!

Igår var det gymintroduktion på gymmet. Dock var det inte den bästa man kan ha då instruktören satte sig och visade men vi fick inte sätta oss så hon kunde kolla så vi gjorde rätt. Det kändes lite si så där måste jag erkänna. Men vi ska dit idag igen för att träna lite så då får vi väl fråga om det är något vi undrar över helt enkelt.

Annars består denna dagen av städning. Skulle egentligen tvätta men sköt på det tills imorgon för vi lär få ihop massa smutstvätt när vi städar barnens rum. Det brukar bli en hel del där inne nämligen! Nackdelen med att barnen kan byta om själva :P