2013-05-28 11.07.18   

Shit säger jag bara. Vilken träningsvärk jag haft denna veckan. Igårkväll hade jag så ont att jag knappt kunde röra mig. Idag känns det bättre men varje muskel i hela kroppen ömmar. Det känns att man har varit och hälsat på gymmet två dagar i rad i alla fall. Men det är härligt. Jag gillar gymmet. Ta i så det riktigt bränner i musklerna och man känner att man verkligen inte klarar en endaste repetition till innan man måste vila.

Ikväll blir det Easyline Bas. Tur att det är ett baspass. Skulle nog inte klara så mycket mer faktiskt. Sen blir det träningsvila till nästa vecka. Det är nog behövligt efter att ha tränat fyra dagar i rad.

Oj klockan springer på ser jag. Bäst att äta lite frukost. Är sent ute idag för jag och älsklingen tog en hel timmes sovmorgon idag. Det var underbart!