Nu börjar det lukta väldigt gott ute. När jag gick och hämtade flickorna igår så kände man lukten av syren. Det kopplar jag ihop med sommarlov! Man blir så där glad i kroppen så man bara vill skutta och sjunga alla skolavslutningssånger. Det finns verkligen ingen bättre tid på året!

När barnen var hämtade och vi gick tillbaka hem så kände även de att det luktade gott. Så de luktade på syrenerna och sen fick de också något glädjefnatt för sen sprang de och studsade hela vägen hem <3

2013-05-28 12.48.50 2013-05-28 12.49.082013-05-28 12.51.45

Väl hemma sen vilade vi ute. Nikki sov en timme men Nora kunde inte slappna av och somna. Men hon låg och vilade i alla fall och det är ju det viktigaste för hon var trött. Sen var vi ute en liten stund men Nikki ville gå in och leka så det fick vi göra. Jag la mig i soffan och vilade och det skulle jag inte gjort för efter det kunde jag knappt röra mig pga träningsvärken :p

Så idag ska jag hålla mig igång mesta delen av dagen så att jag inte blir som en gammal tant i kroppen idag igen!