1306237362571

Vi vaknade när klockan ringde, duschade och gjorde oss iordning. Vi var och handlade en snabbis på Maxi innan vi åkte ner till Mullsjö. När vi kom ner var inte barnen hemma utan de var med morfar hos Linda och firade morsdag. Jag grattade mamma och gav henne en liten blomma. Sen ska hon även få en till liten present men måste greja lite till med den. Vi hade med oss en tårta också så det var uppskattat.

När barnen kom så hade de vart med mormor och köpt morsdag present till mig också! Två koppar som jag kunde ha ljus i eller dricka kaffe ur jag fick välja själv ^^ Sen hade pappa vart snäll och köpt en epilator till mig från dem också. Det har jag önskat mig i morsdag present i 5 år så nu fick jag en =)

Vi åt mat och tårta och tiden bara sprang iväg. Så det blev snabbt dags att packa bilen och åka till Götene. Jag skulle träna och älsklingen och barnen åkte till farmor för att fira henne på morsdag.

Jag och Ica var på Lifeclub för ett box pass. 30 minuter box och jag har den hemskaste träningsvärk man kan ha i armar och rygg idag. Ikväll ska vi på gymintroduktion och jag har ingen aning om hur det ska gå med min arma träningsvärk. Får hoppas den försvinner lite när jag värmer upp!