Förra årets semester bestod av att måla måla o måla. I år kör vi måla 2.0. Sista gaveln kvar som vi inte gjorde förra året. Sen har vi ju blivit med redskapsbod också så den ska också målas. Förra året var det perfekt målningsväder. I år är det torrt. Men de e lite väl varmt att måla.

Men idag är det svalare. Så då passar vi på. Gaveln är grundad nu i alla fall. Eller snart. Min andre hälft gör högst upp. Jag är för kort. Men jag har hjälpt till lite i alla fall :)

Men jag o måla utan o kladda. Det verkar inte gå. Inte i år heller. Men det ska väl synas att man målat.

Igår var vi och firade Johans mormor som fyller 80. Jag fick äran att baka tårtorna. 4 spegeltårtor blev det. Men jag vet inte vad jag gjorde för skillnad denna gång när jag skulle göra glazen mot tidigare gånger för den var verkligen inte lättarbetad. Vet inte om de va pga värmen. Men tårtorna va goda o de var poppis. Smaken är ju ändå det viktigaste!

Inför bakningen passade jag även på att köpa två nya formar. De va krångligare men kul att ha lite variation.

Nu blir de att ha lite söndagsmys. :)