Jag njuter. Detta är helt klart den bästa sommaren på länge. Jag älskar värmen, jag älskar solen, jag älskar stillsamheten. Denna sommaren är utöver det vanliga.

Sen händer det mycket hemskt pga värmen i vårt land. Djuren har inget vatten o mat, bönderna får inga bra skördar och det brinner lite överallt i vårt land. Detta är självklart tragiskt men jag försöker att inte tänka på det utan i detta nu vara lite egoistisk o tänka på denna underbara fina sommaren som jag älskar. Denna underbara värme.

Idag har vi haft över 30 grader ute. Inne är det svalt o skönt. Men jag har varit ute o njutit. Mitt på dagen var det väldigt varmt så då satt vi bara ute i paviljongen o njöt.

Barnen har inte varit sugna på att åka o bada utan de vill hellre bada i poolen hemma så det har blivit att både jag o Johan har svalnat oss där i också. Men det är 26 grader där i så det ger bara lite svalka.

Vi njuter av semestern helt enkelt. Tar dagen som den kommer o tar lite småutflykter när vi känner för det. :)