Denna underbara sommar! Klockan är halv nio och det är 31 grader ute. Helt fantastiskt! Detta kommer vara en sommar att minnas resten av livet. Bättre väder är tveksamt om det någonsin kommer att bli. Tråkigt att allt är så torrt. Synd om bönderna och alla djur. Ja helt klart. Men jag älskar detta! På sommaren ska det vara sommar och på vintern ska det vara vinter. Det har jag verkligen fått i år. -20 på vinter och +30 på sommaren. Det är helt i min smak!

Däremot börjar ångesten komma krypande lite nu. Det verkar som att det finns ett slut på denna värmen också. På gott och ont. Semestern är snart slut och då är det ju inte kul att jobba om det är superfint väder ute. Men det är bra mycket roligare att gå till jobbet om det är fint väder ute.

v.32 brukar vara dålig. Det ser ut som att det kommer bli så i år också. Jag vill inte. Jag vill ha mer sommar! Det är ju inte ens augusti än. Jag är inte redo för kallare väder. Men ja, det är väl bra att det kommer lite regn. Men jag hoppas innerligt att det blir fint väder igen efter kommande regnperiod. Gärna lite mer värme.

Hade vi bott kvar i lägenheten hade jag nog inte varit lika positivt inställd för den var varm! Men nu har vi ju svalt och skönt på nerevåningen. I natt var det 22 grader och det var nästan kallt när det var 28 grader uppe.