Ja, nu är det höst. Det är riktigt mörkt när man vaknar på morgonen och ska sova på kvällen. Fördel -jag sover hur bra som helst. Nackdel -jag vill inte riktigt gå upp ur sängen. Men vi har fått riktigt bra vanor på morgonen så jag är tidigt på jobbet utan att behövt stressa något. Det är riktigt skönt att komma tidigt innan alla andra har kommit. Igår morse va jag bara tvungen att ta en bild på det öde landskapet kl. 6,59. Helt tomt. Min optimala arbetstid skulle nog vara mellan 6-15. Då skulle jag vara som mest effektiv. Jag känner verkligen hur all kraft försvinner sakta men säkert på eftermiddagen. Spelar ingen roll om jag är på jobbet eller hemma. Jag får så mycket mer gjort på förmiddagen än eftermiddagen. Morgonmänniska ut i fingerspetsarna.

Ja, nu får vi nog sikta in oss på höst. Sommaren är slut. Men vilken underbar sommar. Bästa på många år :) Älskar verkligen när det är +30 grader på sommaren. Men på vintern ska det vara -20 ^^