Nu är det mörkt på morgonen när man vaknar. Det är fortfarande även rätt mörkt när jag åker till jobbet. Nästa vecka är det nog nästan mörkt även när jag kommer till jobbet. Det går fort nu.

Idag skulle det dock bli varmt. 23 grader väntas i eftermiddag. Sista värmen detta år kanske? Jag hoppas på en kall o vit vinter. Men innan de vill jag gärna ha några kalla o sköna höstdagar också. Med sol och blad i alla dess olika färger.

I år har vi i alla fall en fantastisk sommar att titta tillbaka på. En sommar helt i min smak. Möjligen lite regn på nätterna hade ju inte varit fel. Men man kan inte få allt.

Men nu när jag har insett att det blir inte mer sommar. Då ser jag fram emot hösten. Få mysa till det inne framför brasan. Vi måste bara hitta möbler till vardagsrummet. Så det kan bli lite mer än det tillfälliga vi haft i två år nu. Men hittar inget matsalsbord jag hittar som inte kostar 30 000. Det har jag inte lust att ge med två barn i huset.