En dag hann jag jobba. Sen hittade magsjukan mig också. Jag kände mig väldigt hängig när jag kom hem från jobbet i måndags. Jag trodde dock att det var pga att jag hade glömt mina terminalglasögon hemma. Men sen tog jag febern 37,9. Men jag viftade bort det och tänkte att det är för att jag inte tagit de lugnt innan jag tog tempen. Men på natten började det. Jag vaknade av att jag var panik toanödig. O där o då insåg jag att magsjukan hittat mig också. När jag vaknade på morgonen hade jag även feber. 38,1. Inte superhögt men tillräckligt i denna värmen. Jag orkade inte göra många knop. Dåligt samvete hade jag också då jag egentligen skulle bokslutsstänga några förvaltningar på jobbet.

Tur var nog att jag insåg att jag inte kunde gå. För jag gick på toa och sov bort hela dagen i princip. Kollade på Beck men sen sov jag igen. All denna sömn resulterade i att jag kunde inte somna i går kväll istället. Somnade vid halv tre. Jag trodde jag skulle vara supertrött när jag vaknade men det var jag inte utan jag var faktiskt förvånansvärt pigg. Febern var borta också. På förmiddagen mådde jag helt okej men framåt eftermiddagen blev jag allt tröttare så har legat ute i paviljongen istället för inne idag. Jag har fått tabletter mot magen och druckit vätskeersättning så imorgon hoppas jag vara redo för jobb igen. Det kryper i kroppen när jag är sjuk. Jag gillar det inte. Jag vill jobba och inte behöva ha dåligt samvete för att jag är hemma. Men det ska jag ju inte heller ha. Men vill inte vara andra till last.

Så mycket sjuk som jag har varit i år har jag nog aldrig varit. Jag vet inte varför jag har haft så dåligt immunförsvar denna vår? Nu hoppas jag verkligen att det är slut med det!